Nashville Predators on ollut NHL:n kuumin joukkue viime ajat. Joukkueen vahva meno jatkui lauantai-iltana Suomen aikaa, kun se kukisti Detroit Red Wingsin lukemin 1-0.

Nashvillen maalinsuulla Juuse Saros pelasi kauden kolmannen nollapelinsä. Hän kirjautti 22 torjuntaa. Nollapeli oli joukkueelle toinen putkeen, nimittäin Kevin Lankinen nollasi edellisessä ottelussa Florida Panthersin.

Hirmuvireinen Nashville viilettää tällä hetkellä 17 ottelun pisteputkessa. Sen aikana joukkue on voittanut peräti 15 ottelua ja hävinnyt kaksi jatkoajalla. Kovan vireensä ansiosta Nashville on noussut läntisen konferenssin kuudenneksi.

– Tässä on hauskaa olla mukana. Kaikki alkaa siitä, että säilytämme saman keskittymisen illasta toiseen, eikä tule ohipelejä. Tämä on ollut mahtavaa. Tuntuu siltä, että rakennamme tässä jotain erityistä, Saros hehkutti NHL:n suomenkielisten verkkosivujen mukaan.

Saros on pelannut tällä kaudella 56 ottelua. Niissä hänen torjuntaprosenttinsa on 90,9% ja päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,73.

LUE MYÖS