Liigan tuomarilinja on herättänyt paljon keskustelua kevään aikana. Muun muassa Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen on kommentoinut linjan muuttuneen sallivammaksi. Tapparan Rikard Grönborgilla on puolestaan ollut isoja näkemyseroja vihellyksistä lähes jokaisessa ottelussa.

Nyt myös Kärppien hyökkääjä Julius Junttila kommentoi tuomarilinjaa Kalevan urheilutoimittaja Kimmo Siiran haastattelussa.

– Linja on ollut vähän outo. Ilmeisesti haluttiin, että saa kamppailla lujaa, mutta mielestäni se on mennyt väärään suuntaan. NHL:ssä otetaan mailahäirintä tarkemmin pois, Junttila kommentoi Siiran mukaan.

– Turusta rikotaan tosi paljon joka pelissä. On tyhmää, jos annetaan jäähy kerran ehkä viidestä tilanteesta. Kaikki koukkimiset, estämiset jne. olisi hyvä saada minimiin, niin taitopelaajille olisi enemmän tilaa ja paikka näyttää taitojaan.

LUE MYÖS