Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News on listannut NHL-sopimukset, joiden sopimukset julkaisu uskoo ostettavan ulos ensi kesänä. Mukana viiden joukossa on isoja nimiä, jotka ovat tehneet hienon NHL-uran.

San Jose Sharksin puolustaja Marc-Edouard Vlasic ei ole pelannut vuosiin omalla tasollaan. Ensi kesänä hänen 7 miljoonan vuosipalkkaista sopimustaan on enää kaksi kautta jäljellä, mikä mahdollistaisi sen ulosostamisen järkevillä sanktioilla.

Listan ainoa maalivahti on Anaheim Ducksin John Gibson. THN:n mukaan Anaheim on yrittänyt kaupata Gibsonia jo pitkään, mutta ottajia ei ole löytynyt, joten julkaisu uskoo, että sopimuksen ulosostaminen on looginen seuraava askel. Maalivahdin vuosipalkka on 6,4 miljoonaa dollaria ja sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä.

Philadelphia Flyersin Ryan Johansen on todennäköisin nimi listalla. Sentteri kaupattiin Colorado Avalanchesta Flyersiin, ja sopimusta on enää yksi vuosi jäljellä. Johansen ei ole enää NHL-tasoa, joten diilin deletoiminen olisi odotettu ratkaisu.

Buffalo Sabresin Jeff Skinnerin nimi on pyörinyt ulosostospekulaatioissa jo pitkään. Laituri ei ole ollut 9 miljoonan dollarin vuosipalkkansa arvoinen, ja kallista sopimusta on vielä jäljellä kolme vuotta. Sakot olisivat suuret, mutta näin Buffalo saisi lähivuosille lisää tilaa palkkakattoonsa.

Listan viimeinen nimi on Detroit Red Wingsin puolustaja Justin Holl. Hän siirtyi kesällä Detroitiin kolmevuotisella diilillä, joka osoittautui heti virheeksi. Nyt sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä 3,4 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Ulosostaminen voi olla fiksu ratkaisu, sillä Hollilla on vaikeuksia mahtua edes Detroitin pelaavaan kokoonpanoon.