Boston Bruins ja Los Angeles Kings valmistelivat perjantaina siirtotakarajalla jättimäistä vaihtokauppaa.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli paljasti X:ssä, että Bruinsilla ja Kingsillä oli pöytälaatikossa valmiina vaihtokauppa, jos supertähtivahti Linus Ullmark olisi siirtynyt Kings-paitaan.

ESPN:n toimittajan ja entisen NHL-vahdin Kevin Weekesin tietojen mukaan vaihtokauppa kaatui aivan viime hetkellä, kun Ullmark päätti kieltää siirron Kingsiin. Ruotsalaisvahdin sopimuksessa on pykälä, jonka avulla hän voi estää siirron 16 valitsemaansa NHL-seuraan.

Ullmarkin listalla huhutaan olevan useita Pohjois-Amerikan länsirannikolla olevia joukkueita.

– Minulle kerrottiin, että vaihtokauppa kariutui käytännössä täysin maantieteellisten syiden takia, Weekes sanoi ESPN:llä.

Viime kaudella NHL:n parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina-palkinnon voittanut Ullmark on jäänyt Bruinsissa tällä kaudella ilmiömäisesti esiintyneen Jeremy Swaymanin kakkosmieheksi. Ullmark on pelannut tällä kaudella 31 ottelua hyvällä torjuntaprosentilla 91,0.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Fascinating day for #NHLBruins, sounds like they had a deal on the table to move G Linus Ullmark to #LAKings that didn't end up crossing the finish line.

LUE MYÖS: