Ilveksen päävalmentajan Antti Pennasen epäurheilijamainen ja töykeä käytös puhutti perjantaina KalPalle tulleen karvaan puolivälierätappion jälkeen.

Pennanen oli painunut heti pelin päätyttyä pukukopin suojiin ja jättänyt kättelemättä KalPan valmennusjohtoa. Ensi kesänä Leijonien ruoriin hyppäävä valmentaja ei myöskään vaivautunut kiittämään Nokia Arenalle tulleita Ilveksen faneja.

Ilves-luotsi on nyt pyytänyt anteeksi tekemisiään.

– Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota… Jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla [vastustajan pukukopilla] kättelemässä. Tuttuja miehiä. Ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi, Pennanen sanoo Ilta-Sanomille.

– No kannan oman vastuuni totta kai. Päävalmentaja varmaan sen isoimman vastuun kantaa. Ja tota… Toki iso, Pennanen vastasi IS:lle, kun häneltä kysyttiin Ilveksen katastrofista.

Pennaselta kysyttiin myös suoraan, että hävettääkö häntä.

– No… Hmm… Pettynyt olen. Pettynyt, Ilves-luotsi vastasi.

Pennasen puolitoistavuotinen taival Ilveksen päävalmentajana päättyi tähän kevääseen. Syksyllä Leijonien päävalmentajaksi valittu hyvinkääläinen aloittaa uudessa tehtävässään ensi kesänä.