NHL:ssä yli 800 ottelua tahkonnut venäläishyökkääjä Artjom Anisimov ei jatka New York Rangersin farmijoukkueen riveissä. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

35-vuotias Anisimov solmi tammikuussa testisopimuksen AHL-seura Hartford Wolf Packin kanssa siinä toivossa, että hän saisi NHL-uransa vielä takaisin uomilleen. Pahoista loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt sentteri teki AHL:ssä 18 ottelussa tehopisteet 1+3=4.

Anisimov on pelannut NHL-urallaan kaikkiaan 771 runkosarjan ottelua (180+196=376) sekä 43 pudotuspeliä (8+9=17). Hän on edustanut New York Rangersiä, Columbus Blue Jacketsia, Chicago Blackhawksia sekä Ottawa Senatorsia.

Anisimov haki viime kaudella NHL:n testisopimuksella pelipaikkaa Philadelphia Flyersista, mutta hän mursi jalkansa aivan harjoitusleirin alussa ja joutui jättämään leirin kesken. Venäläishyökkääjä pelasi viime kaudella Flyersin farmijoukkueessa 55 ottelua tehopistein 19+17=36.