HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen nähdään kevään 2024 MM-kisoissa Latvian maajoukkueen valmennusryhmässä. Peltonen ei ole porukan ensimmäinen suomalainen, sillä mukana oli jo ennestään Petteri Nummelin.

– Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Latvian maajoukkueeseen. Olen iloinen päästessäni työskentelemään Harjisin, muun valmennuksen ja henkilökunnan, sekä latvialaisten pelaajien kanssa vuoden 2024 MM-kisoissa. Tällä hetkellä kaikki keskittyminen on kuitenkin HIFK:n kaudessa ja kevään peleissä, sanoo Peltonen HIFK:n tiedotteessa.

Latvian päävalmentajana toimii Harijs Vītoliņš. Viime kevään MM-kisoissa Latvia juhli sensaatiomaista MM-pronssia.

Latvia pelaa kisoissa B-lohkossa. Vastassa ovat Yhdysvallat, Saksa, Ruotsi, Slovakia, Ranska, Kazakstan ja Puola. Leijonat Latvia voi kohdata vasta ratkaisupeleissä.