Nuori hyökkääjälupaus Aaron Hakala, 19, on lähdössä TPS:stä tämän kauden jälkeen.

Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen kirjoittaa X:ssä, että Hakalalla olisi mennyt sukset ristiin TPS:n kanssa, minkä vuoksi hyökkääjä olisi vaihtamassa seuraa ensi kaudeksi. Huttusen mukaan Hakalalla on ollut jonkinlaisia virityksiä Jukureihin.

Hakala pelaa toista kauttaan TPS:ssä, jossa hän on pelannut pääasiassa U20-joukkueessa. Tällä kaudella hän on iskenyt 36 otteluun tehopisteet 12+24=36 ja viime kaudella hän viimeisteli 31 otteluun pisteet 11+29=40. Liigassa Hakala on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua ilman pisteitä ja viime kaudella kuusi ottelua tehoin 1+1.

Ennen TPS:ään siirtymistään Hakala pelasi Kärppien junioreissa.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Itse en Hakalaa pelaajana tunne, mutta pariltakin taholta kuullut luonnehdinnan taiteilijasielu. Vissiin sukset ristissä TPS:n kanssa. Makes sense, että juuri tällaisia pelaajia Jukurien pitää yrittää haalia ja kehittää. Jos siis Tuomaisen talliin päätyy.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
TPS:n nuori hyökkääjä Aaron Hakala vaihtaa ensi kaudeksi maisemaa ja kuulemma Mikkelin Jukureihin on ollut viritystä.

LUE MYÖS