Teemu Selänne on helmikuun aikana kohauttanut sosiaalisessa mediassa kommenteillaan presidenttiehdokas Pekka Haavistosta. Nyt kiekkolegenda sohaisi toista kuumaa puheenaihetta.

Eräs X:n käyttäjä jakoi Iltalehden uutisen, jossa käsiteltiin yliopistosarjan naisjoukkueiden lentopallo-ottelua. Daily Mailin väitteiden mukaan ottelussa oli kentällä viisi transnaista ja vastustajan naispelaajat saivat vammoja transnaisten voimakkaista iskulyönneistä.

Selänne kommentoi uutista X-tilillään.

– Kyllähän näistä varoitettiin jo kauan sitten, ne jotka varoittivat ja yrittivät puolustaa naisten ja tyttöjen urheilua leimattiin kaiken nimisillä ”kirosanoilla” ja aika harva nainen näistä nosti meteliä… veikkaan että pahin on vielä edessä, Selänne kirjoittaa.

Uutisen jakamisen ja Selänteen kirjoituksen jälkeen Iltalehti muokkasi artikkelia ja vaihtoi sen otsikon kyseenalaistaen Daily Mailin useat väitteet, joille ei löytynyt todisteita.