Rauman Lukon entistä ravintolapäällikköä syytetään törkeästä kavalluksesta. Rikoksen epäillään tapahtuneen marraskuun 2018 ja joulukuun 2020 välisenä aikana. Tapausta käsitellään Satakunnan käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan ravintolapäällikkö varasti kiekkoseuralta ainakin 73 447 euroa. Haastehakemuksessa kerrotaan, että ravintolapäällikkö sai totuudenvastaisilla kirjauksillaan ravintolan myyntiluvut näyttämään pienemmiltä. Väitetysti mies talletti vain osan käteisestä pankkiin ja piti loput itsellään.

Ravintolapäällikkö kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Satakunnan Kansan mukaan kavallettu rahamäärä saattaa olla suurempikin kuin 73 447 euroa, sillä osa Lukon myyntipisteiden tilitysraporteista on hävinnyt ja syyttäjä uskoo ravintolapäällikön hävittäneen osan todisteista. Kun seura oli huomannut rahojen katoamisen, mies oli antanut Lukon toimitusjohtajalle kassillisen märkiä papereita.

Ravintolapäällikön mukaan paperit olivat kosteita ja osa niistä oli kateissa, koska niitä säilytettiin jäähallin myyntipisteessä, jossa oli kosteutta ja tuholaisia. Hän uskoi, että hiiret olivat syöneet osan papereista.