SaiPa on purkanut puolustaja Hugo Rikkilän, 22, pelaajasopimuksen.

SaiPaa A-juniori-ikäisestä asti edustanut Rikkilä oli SaiPan kuluvan kauden toiseksi tehokkain puolustaja nuorukaisen merkkautettua 36 ottelussa tehot 0+10.

– Kiitämme lämpimästi Hugoa useista vuosista SaiPasta. Hän siirtyy pelaamaan ulkomaille. Kun jatkosopimusta ei ollut tarjolla tulevalle kaudelle, katsoimme, että on myös pelaajan oman kehityksen kannalta parasta siirtyä uuteen seuraan jo hyvissä ajoin, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös TPS tiedotti viime hetken pelaajamuutoksista siirtotakarajapäivänä. Turkulaisseura ilmoitti purkaneensa hyökkääjä Jasper Lindstenin, 29, pelaajasopimuksen. Täksi kaudeksi Turkuun paluun tehnyt hyökkääjä pelasi kuluvalla kaudella 34 Liiga-ottelua tehoin 4+1=5.

LUE MYÖS: