Monet eurooppalaiset kiekkoseurat metsästävät tällä hetkellä vahvistuksia. Pelaajamarkkinat ovat kuitenkin kuivat.

Ruotsin puolella Luulaja metsästää kuumeisesti hyökkääjävahvistusta. Seuran urheilujohtaja Stefan Nilsson paljasti etsivänsä vahvistuksia Suomesta.

– Jotkut seurat Suomessa ovat jo luopuneet pelaajista, ja vaikuttaa siltä, että enemmänkin saattaa olla liikkellä. Ei pelkästään pohjajoukkueista, mutta myös joistain muistakin, Nilsson kertoo.

Pelaajamarkkinoille voi tippua tulevina päivinä paljon mielenkiintoisia nimiä. TPS, KooKoo, Ässät, Sport ja JYP kamppailevat viimeisistä pudotuspelipaikoista ja monet seuroista ovat lähteneet kauteen kovin taloudellisin panoksin. Jos pudotuspelipaikka näyttää epätodennäköiseltä, voi olla pakko myydä pelaajia taloudellisen turvan vuoksi.

KooKoon tähtipakki Charles-Edouard D’Astous (13+26=39) ja hyökkääjä Ben Tardif (14+30=44) kiinnostavat varmasti ulkomailla. Sportilla on puolestaan riveissään useita tehokkaita ruotsalaisia, joille luulisi olevan kysyntää SHL:ssä.