Patrick Kane tekee odotetun paluun vanhaan kotikaupunkiinsa Chicagoon maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa miehen nykyisen seuran Detroit Red Wingsin matkustaessa Blackhawksin vieraaksi.

Kolmesti NHL:n mestaruutta Blackhawksissa juhlinut Kane paljasti pelin alla The Athleticille olleensa halukas jatkamaan uransa loppuun asti Chicago Blackhawksista, joka kauppasi miehen New York Rangersiin viime kauden siirtotakarajalla.

– Jos he olisivat tulleet luokseni ja sanoneet, että ”haluavat pitää minut riveissään koko urani ajan, voimmeko tehdä jotakin asian hyväksi?”, olisi ollut vaikeaa kieltäytyä tarjouksesta ottaen huomioon sen kaiken menestyksen ja sen, mitä seurassa tapahtui, Kane myöntää.

Kane yrittää silti löytää positiivisia puolia myös Chicagon jälkeisestä ajastaan.

– On ollut minulle hyväksi saada uusia kokemuksia. Vaikka loppukausi New Yorkissa ei sujunut halutulla tavalla, kokemus oli mahtava. Myös täällä Detroitissa, on ollut hauskaa olla mukana rakentamassa tätä joukkuetta, Kane muistuttaa.

LUE MYÖS: