SHL-seura Oskarshamn IK:n suomalaishyökkääjä Olli Palolaa tiistain kierroksella telonut Leksandin maalivahdin Mantas Armalis on saanut SHL:ltä neljän ottelun mittaisen pelikiellon ylilyönnistään.

Armalis iski Palolaa leukaperiin, minkä seurauksena suomalainen putosi välittömästi jäänpintaan, josta tämä autettiin lopulta pukukoppiin ja siitä sairaalaan.

Liettualaismaalivahti sai tempauksestaan pelikiellon lisäksi 2400 euron suuruiset sakot.

Maalivahti on nyt kommentoinut itse tilannetta.

– Tarkoitukseni ei ollut satuttaa, vaan antaa muistutus, joka päättyi onnettomasti, Armalis puolustautui kurinpitolautakunnalle. 

– Minusta tuntui, että hän työnsi mailankärkeään tarkoituksella kylkiluideni väliin. Hän teki sen niin voimalla, että se todella sattui. Käännyin ja löin häntä osoittaakseni, ettei tuollainen ole okei. Valitettavasti en nähnyt mihin hanskani osui, Armalis jatkoi.

– Tarkoitukseni ei ollut satuttaa. Välittömästi sen jälkeen kun tajusin tapahtuneen, tunsin äärimmäistä katumusta, maalivahti pahoitteli temppuaan.

Palolan seura tiedotti keskiviikkona suomalaisen voivan odotuksiin nähden hyvin, joskin konkarihyökkääjä on edelleen sairaalahoidossa.

LUE MYÖS: