Minnesota Wildin ja Vancouver Canucksin ottelusta ei puuttunut sirkushuveja. Runsasmaalinen ja monia käänteitä sisältänyt ottelu päättyi Minnesotan 10-7 voittoon.

Toisen erän lopussa Wild oli 2-5 tappioasemassa, missä vaiheessa joukkue pisti aivan uuden vaihteen silmään. Minnesota tykitti kuusi maalia runsaaseen viiteen minuuttiin. Kyseessä oli neljänneksi nopein kuuden maalin suoritus koko NHL:n historiassa, eikä koko 2000-luvulla ole nähty vastaavaa.

Kaikkein nopeimmin kuusi maalia sivalsi Montreal Canadiens vuonna 1982, Joukkueella kului vain neljä minuuttia ja 24 sekuntia.

Ottelussa nähtiin myös kolme hattutemppua. Niistä vastasivat Kirill Kaprizov, Joel Eriksson Ek ja J.T. Miller. Viimeksi kolme temppua samassa ottelussa nähtiin vuonna 1992.

Maalijuhlassa sekä Kaprizov että Eriksson Ek onnistuivat tykittämään ottelussa kuusi tehopistettä mieheen. Viimeksi kaksi joukkuekaveria keräsivät samassa ottelussa kuusi tehopistettä vuonna 1993, kun asialla olivat Wayne Gretzky ja Tomas Sandström.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @mnwild scored six times in 5:45 to erase a three-goal deficit, marking the fastest six-goal flurry by one team in more than 25 years.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…