Vaasan Sport tiedotti maanantaina toimitusjohtajavaihdoksesta, kun pestiä aiemmin hoitanut Tomas Kurtén jättää pestinsä välittömästi.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty aiemmin markkinointijohtajana seurassa työskennellyt Jonne Kemppainen.

59-vuotias Kurtén toimi Sportin toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen. Mies jatkaa organisaatiossa liiketoiminnan asiantuntijan tehtävissä.

– Kulunut vuosi on ollut itselleni todella opettavainen. On ollut hienoa päästä tutustumaan tähän ainutlaatuiseen, sekä intohimoiseen yhteisöön. Tämä kausi on osoittanut Sportilla olevan iso asema maakunnassa ja koko Länsi-Suomen urheilukentässä. Tämän vuoden oppien pohjalta on hyvä jatkaa seuran kehitystyötä, Kemppainen kommentoi Sportin tiedotteessa.

Vaasan Sport tiedotti lisäksi aloittavansa osakeannin.

– Osakeanti on luonnollinen jatkumo tämän vuoden kehitykselle. Uutta pääomaa tarvitaan nyt kun haluamme jatkaa panostuksia urheilu- ja liiketoiminnan kehittämiseen, Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen toteaa samaisessa tiedotteessa.

LUE MYÖS: