Nashville Predatorsin suomalaisen supertähtivahdin Juuse Saroksen nimi on pyörinyt pitkään NHL:n siirtohuhuissa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Predators harkitsee ykkösvahtinsa kauppaamista, jos vastaan tulee kiinnostava tarjous.

– Saroksen ympärillä on ollut niin paljon melua, että Nashville oikeasti harkitsee hänen kauppaamistaan. He eivät ainakaan ole sulkeneet tätä vaihtoehtoa pois. Predators etsii hyökkäykseen vahvistusta. He etsivät huippuluokan hyökkäyspään osaamista, Friedman avasi tilannetta The Jeff Marek Show -podcastissa.

Yhdeksi potentiaaliseksi treidikumppaniksi Friedman nostaa Carolina Hurricanesin, jolla on ollut haasteita maalivahtitilanteen kanssa.

– Tämä on vain heitto, mutta mietin Hurricanesin Martin Necasia… Uskon, että Hurricanesilla voi olla vaikeuksia tehdä hänen kanssaan jatkosopimusta tämä kauden päätteeksi. Paperilla tämä olisi juuri sitä, mitä molemmat joukkueet tarvitsisivat, Friedman arvelee.

Saros aloitti kauden heikosti, mutta on parantunut otteitaan kauden edetessä. 28-vuotias forssalainen on pelannut 42 ottelua torjuntaprosentilla 90,2.

Saros on torjunut tällä kaudella 6,8 maalia maaliodottamaa vähemmän. Lukema on kaikista yli 20 ottelua pelanneista maalivahdeista seitsemänneksi huonoin.

LUE MYÖS: