Vaasan Sport on todennäköisesti jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle. Kotkapaidat ovat kuuden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, josta kisaavat Sportin lisäksi KooKoo, JYP ja Ässät.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi ruotsalaislähteisiinsä viitaten, että Sport olisi tarjonnut ruotsalaispelaajiaan Ruotsiin. Vaasalaisilla onkin monia tähtiä, jotka varmasti kiinnostavat länsinaapurissa kuten Simon Hjalmarsson (14+27=41), Axel Holmström (16+15=31) ja Jens Lööke (15+13=28).

Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltuselta kysyttiin, onko seura tehnyt päätöksiä pelaajamyynneistä.

– Ei, emme ole keskustelleet asiasta. Se ei ole juuri nyt ajankohtaista meille, eikä Sportin hallitus ole tehnyt linjausta pelaajamyyntien aloittamisesta. Meiltä päin ei varmasti ole oltu tarjoamassa ketään eikä tällä hetkellä myöskään tarjota ketään, Hiltunen kommentoi.

Voiko Sport-pomon sanoista tulkita, että tyhjennysmyyntiä ei ole tulossa toisin kuin viime kaudella?

– Voi, todennäköisesti näin. Lopullinen päätös tehdään vasta torstaina, mutta meillä on ollut alkukaudesta asti linja, että mitään keskusteluja tästä asiasta ei käydä kesken runkosarjan. Pyrimme ehdottomasti hoitamaan oman tehtävämme.