Lähes kaksi vuotta sivussa NHL-peleistä olleen Colorado Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskogin terveydentilasta on tipahtanut pitkästä aikaa uutta tietoa.

Ruotsalaiselta on jäänyt välistä koko viime kauden lisäksi meneillään oleva NHL-sesonki. Jopa miehen koko uran on kerrottu olevan vaakalaudalla keväällä 2022 mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä tulleen vaikean polvivamman vuoksi.

Avalanchea läheltä vuosikaudet seurannut toimittaja Adrian Dater tiputti nyt pientä toivoa antavan päivityksen Avs-kipparin tilasta.

– Kuulemani mukaan ilmoilla on varovaista optimismia Landeskogin paluusta kokoonpanoon pudotuspelivaiheessa. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta Avalanchen väen keskuudessa toiveet sen suhteen ovat heränneet, Dater kirjoittaa X:ssä.

Landeskogin lisäksi myös tähtihyökkääjä Valeri Nitshuskin on sivussa Avalanchen rosterista määrittelemättömän ajanjakson. NHL:n kuntoutusohjelmaan kirjautuneen laiturin saappaat ovat valtavat täytettäviksi. Viimeksi Avalanche palkkasi konkarihyökkääjä Zach Parisen tuomaan syvyyttä joukkueen kapeaan hyökkäykseen.

LUE MYÖS: