New Jersey Devils nosti suomalaispuolustaja Santeri Hatakan, 23, viime viikolla farmista NHL:ään. Devilsin toimittaja Amanda Stein kertoo X:ssä, että Hatakka debytoi Devilsin paidassa Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä, kun Devils kohtaa kotiottelussaan Vegas Golden Knightsin.

Kuluvan kauden Hatakka on pelannut Devilsin farmijoukkue Utica Cometsissa. Hän on summannut 28 otteluun tehopisteet 2+7.

Hatakalle aukesi paikka Devilsin NHL-miehistöstä, kun Brendan Smith loukkaantui. Lisäksi joukkueen puolustajista Jonas Siegenthaler on ollut viime ajat sivussa, Dougie Hamiltonin runkosarja on ohi ja Colin Miller on sairaana.

NHL-urallaan Hatakka on pelannut tähän mennessä yhdeksän ottelua San Jose Sharksissa pistein 0+2. Hän pelasi kyseiset ottelut toissa kaudella ja edellisen kerran hänet onkin nähty NHL-ottelussa 17. huhtikuuta 2022.

Viime kaudella Hatakka pelasi vain AHL:ssä. Hän siirtyi siirtotakarajan tuntumassa Sharksista Devilsiin, jonka farmissa Hatakka on viettänyt koko tämän kauden ennen NHL-kutsua.

Amanda Stein

@amandacstein
Colin Miller is sick and will not be able to play tonight says #NJDevils Lindy Ruff.

Hatakka will make his debut for New Jersey tonight.

LUE MYÖS