Ässät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Rami Määtän, 21, kanssa. Tuoreen sopimuksen myötä Määttä jatkaa seurassa vähintään kevääseen 2026 asti.

– Rami Määttä on nuoresta iästään huolimatta jo melko kokenut Liigapelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. Rami on sitoutunut joukkuepelaaja, jonka arvoa mitataan erityisesti puolustuspelin kautta. Hänen pelistään huokuu illasta toiseen sitoutuminen ja taistelu yhteisen hyvän eteen ja olemme tyytyväisiä Määtän jatkosta Ässien miehistössä myös tulevina kausina, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Määttä rikkoi viime viikolla erikoisen Liiga-ennätyksen. Hän on nimittäin nyt kaikkien aikojen eniten Liiga-otteluita pelannut pelaaja, joka ei ole iskenyt ainuttakaan maalia Liigassa. Hän on pelannut Liigassa nyt 163 runkosarjaottelua tehopistein 0+22. Aiemmin kyseinen ennätys oli Matti Hanan nimissä 161 pelatulla ottelulla ilman maaleja.

Tällä kaudella Määttä on pelannut 37 ottelua ja kirjannut niihin tehot 0+3.

Porin Ässät

@PorinAssat
"Kokenut Liigapelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. Rami on sitoutunut joukkuepelaaja, jonka arvoa mitataan erityisesti puolustuspelin kautta."

Rami Määttä jatkaa Ässissä:
👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga