Ruotsalaispuolustaja Mattias Bäckman, 31, siirtyy Norjan pääsarjaan. Hän on tehnyt loppukauden sopimuksen Frisk Askerin kanssa.

Bäckman aloitti tämän kauden Liigassa Tapparan riveissä, johon hän siirtyi kesällä yksivuotisella sopimuksella, joka sisälsi kolmen kuukauden mittaisen koeajan. Lokakuun lopulla Tappara kertoi purkaneensa Bäckmanin sopimuksen. Mies ehti pelaamaan Tapparassa viisi ottelua ilman tehopisteitä.

Viimeiset kaudet ovat olleet Bäckmanille rikkonaisia loukkaantumisten vuoksi. Viime kaudella mies ei pelannut ainuttakaan ottelua. Sitä ennen hän pelasi SHL:ssä neljän kauden aikana yhteensä vain 39 ottelua.

Frisk Asker

@Friskasker
Den svenske backen, med over 200 kamper i SHL, erfaring fra AHL og NL har skrevet under en kontrakt som binder han til laget ut sesongen. Les mer på vår hjemmeside nå👇🏻

Velkommen til Frisk Asker Mattias 🧡🖤

friskaskerhockey.no/artikel/jwydal…

#2hockey #ehlNOR