SaiPan Liiga-joukkue aloittaa vakituista henkilöstöään koskevat muutosneuvottelut.

Neuvotteluiden piiriin kuuluvat toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa
työskentelevät toimistotyöntekijät, ravintolatyöntekijät, SaiPa Shopin työntekijät sekä huollon työntekijät. Muutosneuvottelut eivät koske valmennusta, urheilujohtajaa ja pelaajia.

Muutosneuvottelut käynnistetään taloudellisista, tuotannollisista sekä toimintojen uudelleenorganisoimistarpeesta johtuvista syistä. Yhtiö harkitsee toimintojensa sopeuttamista, tehostamista sekä työtehtävien uudelleenjärjestelyjä ja mahdollisia lakkauttamisia.

Yhtiön harkitsemat toimenpiteet voivat johtaa taloudellisella, tuotannollisella ja töiden uudelleenjärjestelystä johtuvalla perusteella enintään yhdeksän työntekijän irtisanomiseen, lomauttamiseen tai osa-aikaistamiseen.

Liiga-SaiPa Oy tiedottaa neuvottelujen lopputuloksesta niiden päätyttyä.