Philadelphia Flyersin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen on herättänyt muiden NHL-seurojen kiinnostuksen, kertoo Sportsnetin Elliotte Friedman.

Toimittajan mukaan tosissaan kuluvaan kauteen panostava ja vahvistuksia pakistoonsa etsivä Toronto Maple Leafs olisi 29-vuotiaan suomalaisjärkäleen perässä.

– Uskoakseni Toronto on tarkkaillut Ristolaista. En silti usko, että Flyers on halukas antamaan luopumaan hänestä. Eikä heillä ole tarvetta muutoksille, koska he pelaavat juuri nyt hyvin. Tämä ei silti tarkoita, etteikö treidi voisi tapahtua, mutta miksi heittää haisevaa pommia pukuhuoneeseen, kun tulokset ovat hyviä, Friedman kertoo.

Myös The Fourth Period -sivusto on samoilla linjoilla Friedmanin kanssa.

– Vaikka Ristolainen saattaakin olla hieman ylipalkattu, muutamien jututtamieni ihmisten mukaan hänellä on silti vaihtoarvoa varsinkin pudotuspelejä ajatellen. Torontolla uskotaan olevan kiinnostusta Ristolaiseen, vaikkakaan kauppaneuvotteluja osapuolten välillä ei ole vielä käyty, sivuston toimittaja Anthony Di Marco viestittää.

Ristolaisen siirron esteeksi saattaa nousta puolustajan muhkea 5,1 miljoonan dollarin vuosipalkka. Miehen sopimus jatkuu kesään 2027 saakka.