Vaasan Sport on solminut jatkosopimuksen maalivahti Miroslav Svobodan, 28, kanssa. Kyseessä on poikkeuksellinen jatkodiili ulkomalaaisvahvistukselle, sillä sopimus on suoraan kahden kauden mittainen.

– Miroslav on osoittanut, että hän on sarjan kärkimaalivahteja. Nyt tehty kahden vuoden jatkosopimus on joukkueen rakentamisen näkökulmasta tärkeä kulmapala, jonka myötä meillä on hyvät edellytykset rakentaa kilpailukykyinen joukkue tulevallekin kaudelle. Miroslav on ottanut tällä kaudella paikkansa Sportin ykkösmaalivahtina. Hänen ammattimainen päivittäinen tekeminen ja kova halu antaa joukkueelle jokaisessa pelissä mahdollisuus taistella voitosta, ovat tehneet meihin vaikutuksen. Olen erittäin iloinen, että Miroslav halusi jatkaa meillä, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski.

Svoboda on pelannut tällä kaudella 22 ottelua Sportin maalin suulla. Niissä hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,59.