Pelicans tiedottaa, että maalivahti Jussi Olkinuora käyttää sopimuksessaan olleen ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan Sveitsiin.

Olkinuora, 33, siirtyi Pelicansiin täksi kaudeksi yksivuotisella sopimuksella, joka sisälsi option ulkomaille siirtymisestä.

– Haluan ensinnäkin kiittää joukkuetta ja organisaatiota yhteisestä ajastamme. Lyhyessä ajassa koimme sekä ala- ja ylämäkiä. Sopimuksessani oli ulkomaanpykälä minkä käytin, koska Sveitsissä pelaaminen on ollut tavoitteena pitkään. Toivotan suuresti onnea loppukauteen, koppi on täynnä hienoja ihmisiä. Toivottavasti on pitkä ja turkoosi kevät!, Olkinuora kommentoi Pelicansin tiedotteessa.

– Suuri kiitos Jussille kaikesta mitä hän on joukkueemme ja organisaatiomme eteen tehnyt. Iso kiitos tietysti myös voitetuista peleistä. Hienoa, että olemme voineet mahdollistaa Jussille paikan kehittyä ja löytää oman tasonsa, jonka johdosta sopimus Sveitsiin syntyi nopealla aikataululla, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo.

Olkinuora ehti pelaamaan Pelicansissa 20 ottelua torjuntaprosentilla 90,3%. Päästettyjen maalien keskiarvo näytti lukemaa 2,26.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga