Pittsburgh Penguins nappasi puhtaan 3-0-voiton Vegas Golden Knightsista Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.

Penguinsin sankariksi ja ottelun ykköstähdeksi nousi yhdysvaltalaisvahti Alex Nedeljkovic. 27-vuotias veskari pelasi kauden ensimmäisen sekä Penguins-uransa ensimmäisen nollapelin. Hän torjui peräti 38 kiekkoa.

Nedeljkovicin viime päivät ovat olleet melkoista menoa. Hän palasi juuri loukkaantumisensa jäljiltä pelikuntoon ja haki viikonloppuna pelituntumaa farmista. Hän pelasi yhden AHL-ottelun Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin maalilla ja torjui voiton, minkä lisäksi mies onnistui maalinteossa.

Nyt Nedeljkovic nostettiin takaisin NHL:ään ja välittömästi hän jätti hallitsevan mestarin maaleitta. Täksi kaudeksi Penguinsiin siirtynyt Nedeljkovic on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella nyt kolme ottelua torjuntaprosentilla 94,4%.

Pittsburgh Penguins

@penguins
Two days ago: Goalie goal for Wilkes-Barre
Today: 38-SAVE SHUTOUT FOR PITTSBURGH!

Way to go, Ned! 💪