Edmonton Oilersissa etsitään kaikin keinoin ratkaisua karmeaan kauden aloitukseen.

TSN:n Edmontonin sisäpiiritoimittaja Ryan Rishaug kertoo X:ssä, että Oilersin kaikki pelaajat Connor McDavidia ja Leon Draisaitlia lukuun ottamatta ovat oikean tarjouksen tullessa vastaan kaupan. Oilers ei myöskään ota vastaan tarjouksia tulevan kesän ykkösvarauksesta.

Tämä tarkoittaa sitä, että Oilersin tähtikaartiin lukeutuvat Ryan Nugent-Hopkins ja Zach Hyman ovat tarjolla. Myös kanadalaisseuran kaikki pelaajalupaukset ovat mahdollista vaihtotavaraa.

– Kaikki katseet ovat GM Ken Hollandissa nyt. Tuntemukseni on se, että kaikki muut palaset ovat pöydällä paitsi Connor McDavid, Leon Draisaitl tai 1. varaus. Eli kaikki pelaajalupaukset, 2. kierroksen varaukset sekä rosteripelaajat ovat kaupattavissa, Rishaug sanoo X:ssä.

Rishaug uskoo, että Holland etsii siirtomarkkinoilta vahvistusta varsinkin tolppien väliin. Seura harkitsee myös uuden puolustajan hankkimista.

– Vaihtokauppoja on vaikeaa tehdä tällä hetkellä. Oilersin tilanne on todella epätoivoinen ja kaikki GM:t tietävät sen. Tasokkaan maalivahdin tai puolustajavahvistuksen löytäminen ei välttämättä ole kovinkaan realistista, ellei ole valmis tekemään tyhmää vaihtokauppaa, Rishaug taustoittaa.

Mestarisuosikkeihin vielä syksyllä kuulunut Oilersin on aloittanut kautensa surkeasti. Oilers on voittanut 18 ottelustaan vain viisi ja majailee tämän takia läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä sijalla.