Alkukauden vailla joukkuetta ollut suomalaishyökkääjä Jasse Ikonen, 33, on löytänyt itselleen työpaikan. Hän siirtyy loppukauden ajaksi monikansallisessa ICEHL:ssä pelaavaan italialaisseura HC Pustertaliin.

Pustertal on Ikoselle tuttu joukkue entuudestaan. Hän edusti seuraa myös kaudella 2021-22 ja toimi silloin myös joukkueen varakapteenina. Ikonen kirjautti 41 runkosarjaotteluun tehopisteet 6+8=14 ja jäi ilman tehoja neljässä pudotuspelikamppailussa.

Viime kauden Ikonen aloitti TPS:ssä, jossa hän pelasi 15 ottelua tehoin 2+2. Sen jälkeen hän siirtyi Ruotsiin SHL-seura Linköping HC:n riveihin, jossa hän pelasi 12 ottelua pistein 1+4. Loppukauden hän pelasi toisessa SHL-seurassa, Färjestad BK:ssa, jossa tilille kertyi 15 ottelua pistein 0+3.

Ikonen on hyvin tuttu mies Liiga-kaukaloista, nimittäin hän on edustanut KalPaa, JYPiä, HIFK:ta, Kärppiä, Ilvestä, Ässiä sekä TPS:ää. Hyökkääjän tilillä on kaikkiaan 505 pelattua runkosarjaottelua (82+86=168) ja 63 pudotuspeliä (8+9=17). Ikonen voitti Suomen mestaruuden Kärpissä keväällä 2018.

HC Pustertal Wölfe

@hcpustertal
#Signed. ✒️ Jasse Ikonen is back!! 🐺 #HCPustertal | More on our website.
➡ hcpustertal.com/news/ikonen-is… @win2dayICE