Columbus Blue Jackets ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Columbus hävisi viime yönä seitsemännen kerran putkeen, kun Arizona Coyotes oli parempi 3-2 numeroin.

Patrik Laine jäi ottelussa jälleen ilman tehopisteitä. Columbuksen valmennusjohtokin tuskastui suomalaisen peliin ja penkitti hänet kolmannen erän puolivälissä, kun joukkue haki kiivaasti tasoitusmaalia.

Ilta oli vaikea myös hyökkäyksen toiselle supertähdelle, Johnny Gaudreaulle. Hänet penkitettiin muutama minuutti Laineen jälkeen. Kyseessä oli Gaudreaulle jo kauden ja viime viikkojen toinen penkitys.

Laineen pinna oli kireällä jo ottelun ensimmäisessä erässä. Hän hakkasi vaihtopenkillä mailaansa toistuvasti kaukalon reunaan. Laineen vieressä istunut pelaajakin yritti rauhoitella häntä taputtelemalla polveen, mutta suomalainen jatkoi hakkaamista siihen asti, kunnes sai mailansa katki ja ojensi sen huoltajalle.

Kauden kahdeksassa ottelussa Laine on kerännyt vaatimattomat tehot 2+1=3.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
Patrik Laine is straight up not having a good time 😬