Tällä kaudella NHL:ssä viilettää jopa kolme nuorta pelaajaa varustettuna sukunimellä Hughes. Kyseessä on veljeskolmikko Jack Hughes, Quinn Hughes sekä Luke Hughes. Heistä jokainen on saanut kaudelleen upean startin ja he ovat ottaneet erilaiset pörssit komeasti haltuunsa.

New Jersey Devilsin Jack Hughes, 22, johtaa parhaillaan koko NHL:n syöttö- ja pistepörssiä. Hän on mättänyt yhdeksään otteluun huimat tehopisteet 5+15=20.

Vancouver Canucksia edustava Quinn Hughes, 24, on sen sijaan puolustajien syöttö- ja pistepörssin kärkinimi sekä pakkien maalipörssin jaettu ykkönen. Hän on iskenyt kymmenessä ottelussa tehopisteet 4+12=16.

Tämän lisäksi Devilsin Luke Hughes, 20, on tulokkaiden pistepörssin kakkonen ja syöttöpörssin jaettu kakkonen. Hän on viimeistellyt yhdeksään otteluun tehot 1+6.

Hughesin veljeskatraan loisto ei ole kuitenkaan täysi yllätys, sillä heistä jokainen on varattu NHL:ään aivan kärkinimien joukossa. Jack Hughes on ykkösvaraus, Quinn Hughes varattiin seitsemäntenä ja Luke Hughes on varattu neljäntenä.