Chicago Blackhawksin leiristä on tipahtanut synkkiä uutisia.

Seura tiedotti myöhään torstai-iltana, että Boston Bruinsista Connor Bedardin tutkapariksi kesällä hankittu NHL:n kesän 2010 ykkösvaraus Taylor Hall joutuu polvileikkaukseen, joka pitää entinen MVP-pelaajan sivussa kaukaloista koko loppukauden ajan.

Jo alkukaudesta loukkaantunut ja sittemmin puolikuntoisena pelannut Hall ehti osallistumaan tämän kauden aikana vain 10 runkosarjaotteluun tehden niissä tehot 2+2.

Hallista povailtiin alunperin uudelleenrakennuksen keskellä olevan Blackhawksin arvokkainta siirtotakarajan myyntivalttia. 32-vuotiaan laiturin kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2025.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
MEDICAL UPDATE: Taylor Hall will undergo surgery on his right knee. Hall is expected to miss the remainder of the Blackhawks season.