JYP on tiistaina suuren haasteen edessä, kun joukkue kohtaa Tampereen Ilveksen. Flunssa-aalto ja loukkaantumiset ovat myllänneet jyväskyläläisten kokoonpanon uuteen uskoon.

Hurrikaanipaidat lähtevät Ilves-otteluun ilman muun muassa ykkösvahti Veini Vehviläistä ja luottopuolustaja Teemu Erosta. Tämä tarkoittaa hienoa näytönpaikkaa seuran nuorille lupauksille.

JYPin tolppien välissä nähdään Buffalo Sabresin varaama Topias Leinonen, 19. Tällä kaudella Leinonen on pelannut kaksi Mestis-ottelua KeuPa HT:n maalilla torjuntaprosentilla 85. Viime kaudella hän sai vastuuta Liigassa kahden ottelun verran, ja hänen torjuntaprosenttinsa oli 85,8.

Kakkospakkiparissa Liiga-debyyttinsä tekee Jesse Pulkkinen, 18. Tällä kaudella hänet on nähty kuudesti KeuPa HT:n Mestis-kokoonpanossa ja kuuteen otteluun hän on pyssyttänyt tehot 2+2. Viime kaudella Pulkkinen paukutti A-nuorten SM-sarjassa 18 matsiin huimat 28 tehopistettä.

JYPin nelosketjun vasemmalla laidalla Liiga-debyyttinsä tekeeSanteri Huovila, 19. Hän on tehnyt tällä kaudella hurjaa jälkeä A-nuorten SM-sarjassa iskien 21 matsiin tehot 9+34=43.