Legendaarinen hyökkääjä Patrick Kane on NHL:n siirtomarkkinoiden kiinnostavin nimi. Tulevana sunnuntaina 35 vuotta täyttävä yhdysvaltalainen on toipumassa hyvää vauhtia pelikuntoon tuplalonkkaleikkauksesta.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Kane olisi aloittamassa sopimusneuvottelut jo mahdollisesti tällä viikolla. Huippuhyökkääjän perässä uskotaan olevan ainakin Florida Panthers.

– Alamme olla jo lähellä Patrick Kanen lopullista päätöstä. Uskon, että hän aloittaa neuvottelut seurojen kanssa tällä viikolla. Florida Panthersin GM Bill Zito on ollut aktiivisimmin Kanen perässä, Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissa.

Panthersin tiukka tilanne palkkakaton kanssa voi vaikeuttaa uuden hankinnan naaraamista.

– Panthersillä ei ole paljoa tilaa palkkakatossa, joten heidän tarjouksensa ei tule olemaan se suurin. He voivat tarjota vain yksivuotisen sopimuksen, Friedman valaisi floridalaisseuran tilannetta.