Venäjällä on kuollut kaksi jääkiekkoilijaa kesken otteluiden, uutisoivat useat venäläismediat.

Championat-sivusto kertoo, että toinen kuolleista on Mihail Jantshishin, joka tuupertui jäälle kesken Moskovan amatööriliigan ottelun. 61-vuotiasta pelaajaa oli elvytetty yli tunnin ajan, mutta ilman toivottua lopputulosta.

Jantshishinin kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta pelaaja oli kärsinyt aiemmin sydänvaivoista.

Toinen suru-uutinen kantautui Novosibirskin amatöörijoukkueen VHC Stjag-Denin leiristä, jonka pelaaja Andrei Izmailov, 62, kuoli niin ikään kesken ottelun. Izmailovin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

– Andrei oli vahva, rauhallinen ja järkevä pelaaja. Hän oli aina valmis auttamaan kavereitaan ottelussa ja elämässä, joukkueenjohtaja Juri Tambovtsev kirjoitti sosiaalisessa mediassa.