NHL-pelit Euroopassa on tältä erää pelattu. Ruotsissa nähtiin neljä joukkuetta: Detroit Red Wings, Minnesota Wild, Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs.

Global Seriesin päätyttyä Toronton supertähti Auston Matthews paljasti, missä uudessa kaupungissa hän haluaisi NHL:ää pelattavan seuraavaksi: Mexico Cityssä. Matthewsilla on itsellään myös Meksikon passi.

Matthewsin idea ei ole välttämättä kaukaa haettu. Selostaja Gord Millerin mukaan Dallas Stars on niin ikään kiinnostunut pelaamaan Meksikon pääkaupungissa. NHL:ää voitaisiin nähdä maassa jo ensi kaudella.

Gord Miller 🌻🇺🇦

@GMillerTSN
The Dallas Stars have expressed interest in playing there as well. Could happen as soon as next season.

Chris Johnston

@reporterchris
Auston Matthews says he'd love to play a NHL Global Series game in Mexico City.