Anaheim Ducks jatkoi viime yönä odotukset ylittänyttä vahvaa virettään. Pudotuspelipaikassa kiinni oleva Ducks kaatoi Nashville Predatorsin maalein 3-2.

Anaheim nousi voittoon kolmannessa erässä 1-2 tappioasemasta ja teki samalla uuden NHL-ennätyksen. Ducksista tuli ensimmäinen joukkue koskaan, joka on ensimmäisistä 15 ottelustaan noussut kuudessa kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon.

Viime yön nousussa Urho Vaakanainen oli isossa roolissa. Hän syötti Radko Gudasin tasoitusosuman. Hetkeä myöhemmin Vaakanainen heilutti maaliverkkoja itse. Tarkemman tarkastelun jälkeen Vaakanaisen vedon katsottiin kuitenkin menneen Adam Henriquen kautta maaliin ja näin suomalaispuolustajalta ryöstettiin maali.

Anaheim on tällä hetkellä neljäntenä tyynenmeren divisioonassa. Samalla joukkue on kiinni läntisen konferenssin toiseksi viimeisessä pudotuspelipaikassa.