Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin loukkaantumistuvalta tipahti perjantaina hartaasti odotettuja uutisia.

Panthers sai koko alkukauden olkapäävammojaan viime kevään pudotuspelien jäljiltä parannelleet tähtipuolustajansa Brandon Montourin ja Aaron Ekbladin takaisin palaavan kokoonpanoon ottelussa Anaheim Ducksia vastaan. Kaksikko oli ollut sivussa kaikista Panthersin alkukauden 17 ottelusta. Panthers voitti Ducksin vieraissa maalein 2-1.

Montourilla on takanaan uransa selvästi paras kausi. Taiturimainen puolustaja nakutti viime kauden runkosarjassa 80 otteluun huimat tehot 16+57=73. Pudotuspeleissä mies iski 21 peliin teholukemat 8+5=13.

Myös Ekbladin viime kausi oli sekin onnistunut. NHL:n kesän 2014 ykkösvaraus pelasi runkosarjassa 71 ottelua tehoin 14+24=38. Pudotuspelien saldo oli 20 ottelua tehoin 2+6=8.