The Athletic tiedusteli tällä viikolla NHL-pelaajien mielipiteitä kauden alussa julkaisemaansa 125 parhaan pelaajan listaukseen.

Pelaajat oli arvioitu listauksessa neljään eri kategoriaan: MVP, franchise-pelaaja, All Star -pelaaja sekä kärkiketjun pelaaja.

Pelaajat saivat reagoida listaukseen anonyymisti, joten vastauksissa ei totisesti säästelty. Osa ihmetteli hyvinkin suorasanaisesti Edmonton Oilersin kovaotteisen ruotsalaispuolustajan Mattias Ekholmin sijoittamista All Star -tasolle.

– Ekholm ennen Rasmus Anderssonia? Vitut Ekholmista, eräs pelaaja latasi listauksen nähtyään.

– Ekholm All Star -tasolla? Voi hyvänen aika… Voinko jo lähteä? Hän ei ole hyvä pelaaja. Hän ei ole niin hyvä. Hänen ei pitäisi olla tällä listalla ollenkaan, toinen pelaaja täräytti.

Nashville Predatorsista Edmontoniin viime keväänä kaupattu Ekholm tunnetaan kaukaloissa suoraviivaisesta tavastaan provosoida vastustajia. Ehkä myös ruotsalaisen sijoitusta kritisoineet pelaajat ovat saaneet joskus kokea tämän.

Ekholmin esitykset tällä kaudella eivät ole antaneet viitteitä All Star -tasosta. 33-vuotias ruotsalaisjätti on luutinut Oilersin takalinjoilla viisi ottelua kirjaten niissä yhden syöttöpisteen. Miehen tehotilasto on pakkasella hyytävin lukemin -5.