Liigan päävalmentajamarkkinoilla ei ole tapahtunut vielä toistaiseksi mitään, mutta Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttusen mukaan ainakin yhdellä vapaana olevalla valmentajalla on jo keskusteluyhteys moniin eri suuntiin.

Jouko Myrrällä on ollut virityksiä useampaan eri liigaseuraan, eikä yllättäisi, jos siinä olisi Kärppien seuraava päävalmentaja. Myrrä voisi hyvänä ihmisjohtajana tuoda positiivista energiaa siihen seuraan, Huttunen pyörittelee X:ssä (entisessä Twitterissä).

Kärppien osalta kausi ei ole käynnistynyt vahvasti, sillä sarjan suurimmalla pelaajabudjetilla operoiva seura on tällä hetkellä sarjajumbona. Oululaisseuraa valmentaa tällä hetkellä Lauri Marjamäki, jota arvosteltiin myös viime kaudella, kun Kärppien esitykset ja tulokset eivät miellyttäneet.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Jouko Myrrällä on ollut virityksiä useampaan eri liigaseuraan, eikä yllättäisi, jos siinä olisi Kärppien seuraava päävalmentaja. Myrrä voisi hyvänä ihmisjohtajana tuoda positiivista energiaa siihen seuraan.