Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja vaihtuu. Nykyinen puheenjohtaja Harri Nummela on ilmoittanut, ettei hän asetu ehdolle jatkokaudelle.

– Kuluvan vuoden lopussa päättyy kolmas puheenjohtajakauteni ja täyteen tulee kaikkiaan kahdeksan vuotta Jääkiekkoliiton puheenjohtajana. Niin jääkiekossa kuin muillakin elämän osa-alueilla jatkuva uudistuminen on elintärkeää. Sitä edistää muun muassa se, että luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden piirissä tapahtuu riittävästi rotaatiota. Olen näin ollen päättänyt, että en ole enää käytettävissä puheenjohtajaksi seuraavalla, vuoden 2024 alusta alkavalla puheenjohtajakaudella. Jääkiekkoliiton puheenjohtajuus on hieno tehtävä ja luonnollisesti loppuvuoden ajan jatkan sen hoitamista täysillä, Harri Nummela toteaa.

Nummelan seuraaja valitaan 25. marraskuuta Jääkiekkoliittovaltuuston kokouksessa. Lokakuun ajan ehdollepanotoimikunta kartoittaa potentiaalisia ehdokkaita pestiin.