MTV Urheilu esitteli keskiviikon kuuden ottelun Liiga-kierroksella uuden asiantuntijavahvistuksensa, kun Petri Kontiola toimi yhdessä Jukka Jalosen kanssa kanavan asiantuntijana Tapparan ja Pelicansin välisessä ottelussa.

Pettymykseen päättyneeseen viime kauteen pelaajauransa alunperin naulannut ”Konna” otti heti alussa kantaa miehen ympärillä pyöriviin paluuhuhuihin. Sentteri-ikoni myöntää paluun olevan todennäköinen.

– Huhuissa on aina vähän perää, mutta ollaan nyt tässä ja mennään päivä kerrallaan. Olen käynyt jäällä ja katsotaan nyt, että jos tulee intoa ja jos jotain kiinnostaa meikäläisen otteet, Kontiola myönsi huhut tosiksi.

– Olen käynyt katsomassa Tampere cuppia ja seurannut vähän CHL-pelejä, että miten joukkueet ovat kehittyneet ja mikä siellä on ollut meininki. Hyvä kesä, elämäni kesä alla, Kontiola virnisti tuttuun tapaansa.

Kontiola on jo tiettävästi saanut yhteydenottoja eri Liiga-seuroilta. Mies paljasti aiemmin olevansa jatkossa valmis aiempaa pienempään rooliin mestaruuden voittamiseksi.