NHL:ssä neuvotellaan luonnollisesti varsinkin kesäaikaan jatkuvasti isoja pelaajanimiä sisältävistä vaihtokaupoista, joista suurin osa jää lopulta toteutumatta.

Arvostettu sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun on nyt nostanut esiin Philadelphia Flyersin ja St. Louis Bluesin viime kesänä tiettävästi jo pitkälle neuvotellun treidin, jossa Bluesin tähtipuolustaja Torey Krug olisi siirtynyt uudelleenrakennuksen keskellä olevan Flyersin puolustuksen johtajaksi. 6,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva taiturimainen Krug kuitenkin torppasi siirron.

Krugilla on sopimuksessaan 15 joukkuetta käsittävä siirtokieltolista, johon puolustaja myös vetosi ja torppasi siirron NHL:n kellarikerroksen joukkueeseen. Taiturimainen kiekollinen puolustaja on nyt itse avannut tapahtumien taustoja.

– Päätin pysyä täällä. Rakastan olla osa tätä joukkuetta, pelata tässä kaupungissa ja edustaa tätä logoa.

– Koko saaga sai minut ahdistuneeksi, sillä et halua olla osana treidihuhuja. Minulla on lapsia, perhe ja paljon muitakin asioita mietittävänä. Lopulta halusin jäädä tänne. Meillä on kopissamme hyvä ryhmä pelaajia ja minulla on hyvä tunne tästä kaudesta. Mielestäni voimme kääntää kurssimme ympäri nopealla aikataululla, Krug uskoo.

Krugin nykyinen sopimus umpeutuu vasta kesällä 2027. Pienikokoinen puolustaja pelasi viime kaudella ainoastaan 63 runkosarjaottelua ja iski niissä kelpo tehot 7+25=32.