JYP on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Seura on palkannut Sami Aittokallion, 31, kaksiviikkoisella sopimuksella.

Maalivahtihankinnalle tuli tarvetta, kun Veini Vehviläinen loukkaantui edellisessä ottelussa Tapparaa vastaan. Hän on sivussa maksimissaan seuraavat kaksi viikkoa.

– Tämänhetkisen tiedon mukaan kyse ei ole mistään vakavasta, eikä Veini joudu leikkauspöydälle. On aika poikkeuksellista, että molemmat sopimusmaalivahdit ovat loukkaantuneiden listalla, Mikko Viitanen sanoo.

– Veinin loukkaantumisen johdosta meillä oli akuutti tarve maalivahdille. Päätimme reagoida nopealla aikataululla ja Samin kanssa yhteisymmärrys löytyi nopeasti. Sami on pelipaikkaa vailla tarviten hyvää harjoitus- sekä peliympäristöä, ja siinä pystymme auttamaan häntä.

Viime kaudella Aittokallio pelasi Saksan pääsarjassa Bietigheim Steelersin joukkueessa. 27 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,7.