Suomalaishyökkääjä Aleksi Heponiemi on saanut karuja uutisia juuri ennen uuden kauden alkamista.

Sveitsin NL-seura EHC Biel-Bienneen alkavaksi kaudeksi siirtynyt Heponiemi on sivussa peleistä peräti kolme kuukautta. Hänen polvensa nivelside repeytyi lauantain CHL-ottelussa, minkä vuoksi hän joutuu leikkaukseen, joka suoritetaan maanantaina.

24-vuotias Heponiemi on ehtinyt pelaamaan uuden seuransa riveissä kaksi CHL-ottelua pistein 0+1 sekä kolme harjoitusottelua. Hän pelasi edelliset neljä kautta Pohjois-Amerikassa ja palasi tulevaksi kaudeksi Eurooppaan.

EHC Biel-Bienne

@ehcbiel
Le HC Bienne privé d’Aleksi Heponiemi pour une longue période❗
Neuzugang Aleksi Heponiemi (FIN) hat sich im CHL Spiel vom Samstag gegen Innsbruck einen Innenband-Riss im Knie zugezogen und wird voraussichtlich für drei Monate ausfallen.

#icicestbienne #rougeetjaune #ehcb