Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Mike Babcock on jälleen valtavan kohun keskellä. Valmentajakonkarin on väitetty urkkineen valokuvia pelaajien puhelimista keskinäisissä tapaamisissa.

Sittemmin Babcock ja Columbuksen kapteeni Boone Jenner kommentoivat väitteitä ja kertoivat, että kyseessä oli pelkästään oman perheen esittely kuvien muodossa.

Entinen NHL-pelaaja Frank Corrado ei kuitenkaan osta kaksikon selityksiä. Hän pelasi Babcockin alaisuudessa Torontossa ja latasi FirstUp-podcastissa kaunistelemattoman mielipiteensä valmentajasta.

– Voin kertoa omista kokemuksistani jätkän kanssa. Hän ei käyttäydy hyvin, hän on sosiaalisesti kiusallinen, hän ei välitä kenenkään perheestä. Hän välittää vain itsestään, Corrado tykitti.

– Luin kolmeosaisen hehkutusartikkelin Babsista, joka julkaistiin hiljattain ja vatsaani väänsi. Hän kertoi, kuinka hänellä on kommunikointisuunnitelma jokaiselle pelaajalle. Eikä ole! Ei hän välitä kenestäkään paitsi itsestään.

Corrado vertasi Babcockia myös Columbuksen entiseen valmentajaan John Tortorellaan, jonka alaisuudessa hän pelasi aikanaan Vancouverissa. Corradon mukaan Tortorella tulee huutamaan pelin jälkeen päin naamaa, jos jokin ei miellytä. Babcock ei puolestaan sano mitään suoraan, vaan ilmaisee tyytymättömyytensä henkisten pelien kautta, jotka sekoittavat pelaajan pään.