Uudelleenrakennuksen keskellä oleva Philadelphia Flyers on ruuvannut kesän aikana joukkuettaan uuteen uskoon isolla kädellä NHL:ssä

Flyers on luopunut kesän aikana mm. Ivan Provorovista, Kevin Hayesista ja Tony DeAngelosta. Seuraan tulijoiden osastolta löytyy mm. Garnet Hathaway, Cal Petersen, Sean Walker sekä Ryan Poehling.

Sportsnetin Ryan Dixon uskoo seurajohdon pohtivan parhaillaan vielä yhtä megaluokan pelaajakauppaa.

– Todellinen kysymys liittyy Sean Couturieriin. Jos hän on jälleen täydessä kunnossa, niin mitä seuraavaksi? Flyersin jälleenrakennus on vasta alkutekijöissään ja Couturierilla on alkamassa vasta toinen kausi tämän kahdeksanvuotisesta sopimuksesta. 30-vuotias vuoden 2020 Selke-voittaja oli ennen loukkaantumisiaan yksi sarjan parhaista kahdensuunnan hyökkääjistä.

– Mikäli pelaaja palaa takaisin tasolleen – tai edes lähelle sitä – onko mahdollista, että Flyers yrittää kaupata hänetkin vai tekeekö massiivinen sopimus siitä mahdotonta? Dixon kyselee.

Ennen treidin toteuttamista muut NHL-seurat haluavat suurella todennäköisyydellä nähdä loukkaantumisista kärsineen Couturierin tositoimissa, kuittaahan koko viime kauden pelaamatta ollut isokokoinen tähtisentteri kesään 2030 jatkuvasta sopimuksestaan muhkeaa 7,75 miljoonan dollarin kausipalkkaa.