NHL-harjoitusleirit ovat pian alkamassa, ja seurat etsivät viime hetken vahvistuksia. Vapailta markkinoilta löytyykin aivan poikkeuksellinen määrä kokeneita tähtitason vahvistuksia.

Vapaiden markkinoiden ehdoton ykkösnimi on Patrick Kane. Kolminkertainen Stanley Cup -voittaja ei ollut viime kaudella parhaassa iskussaan, mutta silti hän iski 73 ottelussa tehot 21+36=57.

Phil Kessel ja Tomas Tatar edustavat myös vapaana olevaa kokeneempaa laitahyökkääjäosastoa. Kessel voitti viime kaudella mestaruuden Vegasissa ja iski runkosarjassa 82 otteluun tehot 14+22=36. Tatar puolestaan pelasi New Jersey Devilsissä 82 matsia tehoin 20+28=48.

Puolustajien nimekkäin vapaa agentti Jake Gardiner, 32. Parhaalla kaudellaan hän Toronto Maple Leafsissa 52 tehopistettä. Viime kausi oli kuitenkin pahasti rikkonainen, kun hän pelasi Carolina Hurricanesissa vain 26 ottelua ja keräsi niissä kahdeksan syöttöpistettä.

Maalivahdeista ilman sopimusta on kolme veteraania: Jaroslav HalakMike Smith ja Brian Elliott. On mahdollista, että kolmikkoa tai ainakin osaa siitä kutsuvat eläkepäivät. Smithillä ikää on 41 vuotta, Elliottilla ja Halakilla 38 vuotta.