Liigan harjoituskausi on jo käynnistynyt, ja runkosarjan alkukin lähestyy hyvää vauhtia. Monet joukkueet ovat jo valmiina, mutta vapailla markkinoilla riittää vielä hyviä vahvistuksia. Etenkin maalivahdeissa on runsaasti tarjontaa.

Tarjolla on jopa kaksi maalivahtia, joilta löytyy NHL-kokemusta: Christopher Gibson ja Sami Aittokallio. Gibson pelasi viime kaudella 20 AHL-ottelua Coachella Valley Firebirdsissa torjuntaprosentilla 89,4. Aittokallio taas pelasi 27 ottelua Saksan pääsarjassa torjuntaprosentilla 90,7.

Vapaana on myös kaksi maailmanmestaria: Frans Tuohimaa ja Niko Hovinen. Tuohimaa pelasi viime kaudella Jukureissa 34 ottelua torjuntaprosentilla 89,5, mutta loppukaudesta hän vaihtoi Skellefteån riveihin, jossa neljässä ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,8. Hovinen puolestaan pelasi Sportissa, mutta päätti kautensa kakkosvahtina Tapparassa. Sportissa hänen torjuntaprosenttinsa 20 ottelussa oli 89,3 ja Tapparassa neljässä ottelussa 91,,5.

Myös Eetu Laurikainen on edelleen vailla työnantajaa. Hän pelasi viime kaudella 14 ottelua JYPissä torjuntaprosentilla 88,5. Loppukaudeksi hän siirtyi Sveitsin pääsarjaan, jossa koppi tarttui 14 ottelussa hienosti. Torjuntaprosentti oli 91,2.