Kiekko-Espoon Mestiksen mestaruuteen viime keväänä johdattanut puolustaja Atro Leppänen siirtyy Vaasan Sportin riveihin 1+1 vuotisella sopimuksella.

24-vuotias Leppänen liittyi vaasalaisten rinkiin kesällä tryout-sopimuksella. Kiekko-Espoon ykköstähti pelasi Sportin harjoituskauden ottelussa ja sai niissä hyvin vastuuta.

– On ollut hienoa nähdä miten Atron potentiaali on noussut esille jo harjoituskauden aikana, ja hän on pystynyt tuomaan omia vahvuuksiaan ja osaamistaan esille liigatason joukkueitakin vastaan. Olemme tyytyväisiä hänen tämänhetkiseen suorittamiseensa ja näemme, että lisää potentiaaliakin hänestä vielä löytyy ja että hän on jo nyt valmis pelaamaan Liigassa. Atro on monipuolinen urheilija, jolla on vahva pelipohja, näiden asioiden varaan on hyvä rakentaa tulevaa kehitystä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet joukkueeseemme, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi.

Leppänen oli viime kaudella Kiekko-Espoon paras pistemies. KPK:n kasvatti takoi 51 Mestis-ottelussa puolustajalle hurjat 23 maalia ja 58 tehopistettä.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Atro Leppänen jatkaa Sportissa 1+1 vuotisella sopimuksella 🦅❤️
vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#vaasansport #Liiga #vaasa #vasa #Kotkasydän